Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Dr. Oetker Sernix Dodatek do pieczenia sernika 60 g 5900437013008

EAN: 5900437013008
Nazwa wariantu
Dr. Oetker Sernix Dodatek do pieczenia sernika 60 g (1)
Dr. Oetker Sernix Dodatek do pieczenia sernika 60 g (2)
Dr. Oetker Sernix Dodatek do pieczenia sernika 60 g (1)
Dr. Oetker Sernix Dodatek do pieczenia sernika 60 g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Dr. Oetker Sernix Dodatek do pieczenia sernika 60 g 5900437013008

1,99
Cena za kg: 33,17
0.06 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Sernix Dr. Oetkera daje pewność, że Twój sernik zawsze się uda i będzie delikatny oraz puszysty: - łatwe i szybkie zastosowanie - ciasto zachowuje odpowiednią wilgotność i konsystencję

Składniki

skrobie
aromat

Wartości odżywcze

w 100 g po przyrządzeniu (ser twarogowy półtłusty):
Wartość energetyczna 962 kJ/230 kcal
Tłuszcz 12 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 6,8 g
Węglowodany 17,1 g
w tym Cukry 13,7 g
Białko 13,2 g
Sól 0,13 g

Zalecenia dla alergików

Może zawierać: Zboża zawierające gluten,Mleko

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Sernix - dodatek do pieczenia sernika w proszku.

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Metoda przygotowania

Lekki sernik domowy - Z 5 jajek oddziel białka od żółtek. Białka ubij na sztywną pianę z 1 łyżką cukru pudru. Do żółtek dodaj 750 g zmielonego twarogu, 150 g cukru pudru, 15-20 kropli Aromatu cytrynowego Dr. Oetkera, Cukier wanilinowy Dr. Oetkera, Sernix Dr. Oetkera i 250 ml mleka. - Całość mieszaj mikserem na najwyższych obrotach przez ok. 3-5 min. - Do uzyskanej masy możesz dodać 3 łyżki stołowe umytych, osuszonych i obsypanych mąką rodzynek. - Następnie masę delikatnie wymieszaj z pianą z białek i nałóż do wysmarowanej tłuszczem i wysypanej mąką tortownicy o średnicy 22 cm. - Piecz przez ok. 60 min w temp. 170°C - Upieczony sernik pozostaw na ok. 10 min w piekarniku.

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Inne informacje o alergenach

Możliwa obecność glutenu i mleka.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem