Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

KARCZEK WIEPRZOWY B/K ŚWIEŻY 2900015000000

EAN: 2900015000000
Nazwa wariantu
KARCZEK WIEPRZOWY B/K ŚWIEŻY (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

KARCZEK WIEPRZOWY B/K ŚWIEŻY 2900015000000

18,99
Cena za kg: 18,99
1 kg
Data zakończenia oferty:
2025-05-24
-
+
kg
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola
KARCZEK WIEPRZOWY BEZ KOŚCI
mięso świeże, produkt na wagę.
 
Najczęściej wykorzystywana jest do pieczenia i grillowania. Po uprzednim peklowaniu nadaje się także do smażenia i gotowania. Podawana jest w formie steków i kotletów. Wykorzystywana również do produkcji wysokiej jakości baleronów i kiełbas.
Cechy świeżego mięsa
Karkówka z kością inaczej nazywana karkowym odcinkiem schabu, ma elastyczne, jędrne lecz lekko twardawe mięso. Barwę jasnoróżową oraz widoczny przerost tłuszczowy.

Karkówka bez kości ma elastyczne, poprzerastane delikatnie powięziami mięso. Odznacza się dużą soczystością. Ma barwę jasnoróżową i widoczny przerost tłuszczowy.

Kotlety z karkówki odznaczają się dużą soczystością oraz jasnoczerwoną barwą. Widoczne są na nich powięzi oraz delikatne nitki tłuszczu.
Zastosowanie
Najczęściej wykorzystywana jest do pieczenia i grillowania. Po uprzednim peklowaniu nadaje się także do smażenia i gotowania. Podawana jest w formie steków i kotletów. Wykorzystywana również do produkcji wysokiej jakości baleronów i kiełbas.
Cechy świeżego mięsa
Karkówka z kością inaczej nazywana karkowym odcinkiem schabu, ma elastyczne, jędrne lecz lekko twardawe mięso. Barwę jasnoróżową oraz widoczny przerost tłuszczowy.

Karkówka bez kości ma elastyczne, poprzerastane delikatnie powięziami mięso. Odznacza się dużą soczystością. Ma barwę jasnoróżową i widoczny przerost tłuszczowy.

Kotlety z karkówki odznaczają się dużą soczystością oraz jasnoczerwoną barwą. Widoczne są na nich powięzi oraz delikatne nitki tłuszczu.

Składniki

Mięso z przedniej, górnej części tuszy wieprzowej.

Środki ostrożności

Spożyć po obróbce cieplnej.

Kraj lub miejsce pochodzenia

Pochodzenie: Polska

Miejsce chowu: Polska

Miejsce uboju: Polska

Warunki przechowywania

Przechowywać w temperaturze 0ºC do +4ºC.

Termin przydatności do spożycia: w dzień zakupu/dostawy.

Producent/Dystrybutor

Dystrybutor:

F.H.MARKUS MAREK KRUPA

ul. Kolejowa 1

43-600 Jaworzno

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem