Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Prymat Marynata do mięs pikantna 20 g 5901135016377

EAN: 5901135016377
Nazwa wariantu
Prymat Marynata do mięs pikantna 20 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Prymat Marynata do mięs pikantna 20 g 5901135016377

1,50
Cena za kg: 75,00
0.02 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Warto wiedzieć Idealna do wołowiny, dziczyzny czy baraniny, a także do warzyw. Sprawdza się doskonale podczas przygotowywania pikantnych skrzydełek z grilla. Kilka godzin w chłodzie sprawi, że smak potraw będzie odpowiednio pikantny. Nasza przyprawa jest bez dodatku glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Składniki

sól
cebula
papryka słodka
gorczyca biała (6%)
owoc kolendry
chili (5%)
cukier
majeranek
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
owoc jałowca
czosnek
pieprz czarny (1,4%)
rozmaryn (0,9%)

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1146 kJ / 274 kcal
Tłuszcz 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g
Węglowodany 36 g
w tym cukry 13 g
Białko 9,0 g
Sól 25,5 g

Zalecenia dla alergików

Może zawierać: Seler,Zboża zawierające gluten,Jaja,Mleko,Orzeszki ziemne,Sezam,Soja
Zawiera: Gorczyca

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Pikantna mieszanka przyprawowa - kompozycja suszonych przypraw i ziół.

Adres producenta

Prymat Sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14
44-337 Jastrzębie-Zdrój
Polska

Dodatkowe informacje

Metoda przygotowania

Opakowanie wystarcza na zamarynowanie 600 g mięsa. Sposób przygotowania: 1. Wymieszaj zawartość opakowania z 5-6 łyżkami oleju lub oliwy. 2. Dokładnie natrzyj mięso marynatą z każdej strony. 3. Zamarynowane mięso odstaw do lodówki na min. 2 godziny. 4. Następnie wyjmij mięso z lodówki i upiecz w piekarniku, na grillu lub usmaż. Rada: Mniejsze kawałki mięsa szybciej przechodzą proces marynowania. W zależności od rodzaju mięsa i zamierzanego efektu końcowego marynowanie może trwać od kilku do kilkunastu godzin.

Adres zwrotny

Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl

Informacje o dodatkach

Nasza przyprawa jest bez dodatku glutaminianu sodu, substancji konserwujących, barwników.

Inne informacje o alergenach

Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler, orzeszki ziemne i sezam.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem