Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

SER SAINT AGUR 2909054000000

EAN: 2909054000000
Nazwa wariantu
SER SAINT AGUR (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

SER SAINT AGUR 2909054000000

69,99
Cena za kg: 69,99
1 kg
Data zakończenia oferty:
2024-10-05
-
+
kg
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Francuski miękki ser z pasteryzowanego

mleka z niebieską pleśnią

 

Składniki

Składniki: MLEKO, sól, bakterie kwasu MLEKOWEGO

koagulant

 

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza  w 100g produktu:

Wartość energetyczna 1493kJ/361kcal 

Tłuszcz 33g 

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23g 

Węglowodany 0,5g w tym cukry 0,5g,

Białko 16g, sól 2,2g  

wapń 270mg (34%*)

*Dzienna referencyjna wartość spożycia dla 

osoby dorosłej

 

Zalecenia dla alergików

MLEKO Z LAKTOZĄ

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w temperaturze od +2C do +8 C

 

Kraj lub miejsce pochodzenia

Francja

Adres producenta

SCAWAR Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem