Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WIODĄCA MARKA Ciasto do pizzy bez glutenu 260 g 3564700818862

EAN: 3564700818862
Nazwa wariantu
WIODĄCA MARKA Ciasto do pizzy bez glutenu 260 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WIODĄCA MARKA Ciasto do pizzy bez glutenu 260 g 3564700818862

9,99
Cena za kg: 38,42
0.26 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

WIODĄCA MARKA

CIASTO NA PIZZĘ,

ZWINIĘTE NA PAPIERZE DO PIECZENIA,

BEZGLUTENOWE 260g

Składniki

skrobia kukurydziana, woda, olej rzepakowy, mąka ryżowa, alkohol etylowy, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, E464; mąka z grochu, błonnik roślinny (z ziemniaka, z lnu, z grochu, z ryżu); mąka jaglana, sól, substancje spulchniające: E450, E500; mąka lniana pełnoziarnista, cukier, białka z ziemniaków, aromaty naturalne, środek do przetwarzania mąki: transglutaminaza.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia 1152 kJ/ 274 kcal
Tłuszcz 7,6 g
Kwasy nasycone 0,8 g
Węglowodany 48 g
Cukry 2,1 g
Błonnik 2,2 g
Białko 2,2 g
Sól 1,6 g

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Nie spożywać przed pieczeniem.

Środki ostrożności

ciasto wyjąć z opakowania i pozostawić na 5 minut w temperaturze pokojowej. Piekarnik rozgrzać do temperatury 230°C (termostat 7-8) na 10 minut przed pieczeniem. Umieścić ciasto razem z papierem na blaszce. Nakłuć widelcem spód ciasta. Piec przez 5 minut (bez nadzienia). Następnie równomiernie rozprowadzić 80 – 100 g sosu pomidorowego (i własnych dodatków według gustu). Wstawić na średni ruszt piekarnika. Piec 5 minut w temperaturze 230°C (termostat 7-8), aż do zarumienienia się brzegów ciasta. Ostudzić pizzę przed wyjęciem. Podawać.

Kraj lub miejsce pochodzenia

wyprodukowano we Francji

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ciasto na pizzę, zwinięte na papierze do pieczenia, bezglutenowe Pakowano w atmosferze ochronnej

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Dodatkowe informacje

44152

Metoda przygotowania

ciasto wyjąć z opakowania i pozostawić na 5 minut w temperaturze pokojowej. Piekarnik rozgrzać do temperatury 230°C (termostat 7-8) na 10 minut przed pieczeniem. Umieścić ciasto razem z papierem na blaszce. Nakłuć widelcem spód ciasta. Piec przez 5 minut (bez nadzienia). Następnie równomiernie rozprowadzić 80 – 100 g sosu pomidorowego (i własnych dodatków według gustu). Wstawić na średni ruszt piekarnika. Piec 5 minut w temperaturze 230°C (termostat 7-8), aż do zarumienienia się brzegów ciasta. Ostudzić pizzę przed wyjęciem. Podawać.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem