Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WIODĄCA MARKA Ciasto filo 250 g 3564700733172

EAN: 3564700733172
Nazwa wariantu
WIODĄCA MARKA Ciasto filo 250 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WIODĄCA MARKA Ciasto filo 250 g 3564700733172

6,99
Cena za kg: 27,96
0.25 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

mąka PSZENNA, woda, skrobia kukurydziana, sól, GLUTEN PSZENNY, substancja konserwująca: E202; środek do przetwarzania mąki: E920.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia 1230 kJ/ 290 kcal
Tłuszcz 1,1 g
Kwasy nasycone 0,2 g
Węglowodany 60 g
Cukry 3 g
Błonnik 2 g
Białko 9 g
Sól 0,75 g

Rodzaj przechowywania

przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. Po otwarciu szczelnie zamknąć opakowanie, produkt podatny na wysychanie.

Środki ostrożności

1.Wyjąć opakowanie z ciastem na kilka minut przed użyciem, ale nie otwierać go, dopóki farsz nie zostanie przygotowany. 2. Poszczególne arkusze ciasta porozcinać nożyczkami, aby uniknąć ich rozerwania. Ułożyć 2 – 3 warstwy, nałożyć farsz. 3. Piekarnik rozgrzać do temperatury 180°C (termostat 7), ciasto posmarować olejem lub stopionym masłem i piec do momentu gdy ciasto będzie miało złocisty kolor. Pergaminowy papier, w którym zawinięte jest ciasto nie jest papierem do pieczenia, nie należy umieszczać go w piekarniku.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ciasto filo, zawinięte w pergaminowy papier, gotowe do wypieku.

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Dodatkowe informacje

43978

Metoda przygotowania

1.Wyjąć opakowanie z ciastem na kilka minut przed użyciem, ale nie otwierać go, dopóki farsz nie zostanie przygotowany. 2. Poszczególne arkusze ciasta porozcinać nożyczkami, aby uniknąć ich rozerwania. Ułożyć 2 – 3 warstwy, nałożyć farsz. 3. Piekarnik rozgrzać do temperatury 180°C (termostat 7), ciasto posmarować olejem lub stopionym masłem i piec do momentu gdy ciasto będzie miało złocisty kolor. Pergaminowy papier, w którym zawinięte jest ciasto nie jest papierem do pieczenia, nie należy umieszczać go w piekarniku.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem