Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WIODĄCA MARKA Ciasto francuskie 30% mniej tłuszczu 230 g 3564706620209

EAN: 3564706620209
Nazwa wariantu
WIODĄCA MARKA Ciasto francuskie 30% mniej tłuszczu 230 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WIODĄCA MARKA Ciasto francuskie 30% mniej tłuszczu 230 g 3564706620209

3,49
Cena za kg: 15,17
0.23 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

mąka PSZENNA; woda; tłuszcz palmowy; olej rzepakowy; alkohol etylowy; sól; ocet spirytusowy; drożdże dezaktywowane. Produkt może zawierać: MLEKO.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia 1437 kJ (343 kcal)
Tłuszcz 16 g
Kwasy nasycone 7,7 g
Węglowodany 43 g
Cukry 1,9 g
Błonnik 1,3 g
Białko 6,1 g
Sól 1,2 g

Rodzaj przechowywania

przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Użyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

Środki ostrożności

Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej. 1. Wyjąć ciasto z lodówki na 5 minut przed przygotowaniem. 2. Rozgrzać piekarnik 200°C (termostat 6/7) na 10 minut przed pieczeniem. 3. Umieścić ciasto razem z pergaminem w blaszce do pieczenia. 4. Ciasto nakłuć widelcem. 5. Udekorować według uznania i piec przez 30-40 minut w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ciasto francuskie z tłuszczem roślinnym, zwinięte na papierze do pieczenia, gotowe do wypieku*. *30% mniej tłuszczu w porównaniu do średniej zawartości tłuszczu w ciastach francuskich obecnych na rynku. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Metoda przygotowania

Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej. 1. Wyjąć ciasto z lodówki na 5 minut przed przygotowaniem. 2. Rozgrzać piekarnik 200°C (termostat 6/7) na 10 minut przed pieczeniem. 3. Umieścić ciasto razem z pergaminem w blaszce do pieczenia. 4. Ciasto nakłuć widelcem. 5. Udekorować według uznania i piec przez 30-40 minut w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu.

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: MLEKO.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem