Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WIODĄCA MARKA Ciasto francuskie bez glutenu 280 g 3564700818909

EAN: 3564700818909
Nazwa wariantu
WIODĄCA MARKA Ciasto francuskie bez glutenu 280 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WIODĄCA MARKA Ciasto francuskie bez glutenu 280 g 3564700818909

9,99
Cena za kg: 35,68
0.28 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

CIASTO FRANCUSKIE

ZWINIĘTE NA PAPIERZE DO PIECZENIA

BEZGLUTENOWE 280g

Składniki

Woda, skrobia kukurydziana, tłuszcz i olej roślinny (tłuszcz palmowy, olej rzepakowy), mąka ryżowa, mąka z grochu, błonnik roślinny (z ziemniaka, z ryżu, z grochu, z babki płesznik), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, E464; alkohol etylowy, mąka gryczana, sól, naturalny aromat, polepszacz: transglutaminaza; kwas: kwas cytrynowy.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
1443 kJ/ 346 kcal
Tłuszcz
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
9,1 g
Węglowodany
37 g
w tym cukry
1,0 g
Błonnik
3,9 g
Białko
2,5 g
Sól
0,98 g

Rodzaj przechowywania

przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w możliwie krótkim czasie. Nie spożywać przed pieczeniem.

Środki ostrożności

Ciasto wyjąć z opakowania i pozostawić na 5 minut w temperaturze pokojowej. Piekarnik rozgrzać do temperatury 200°C (termostat 6/7) na 10 minut przed pieczeniem. Umieścić ciasto razem z papierem w metalowej blaszce do pieczenia o średnicy 28 cm. Obciąć nadmiar ciasta. Udekorować według uznania i wstawić na dolnym ruszcie piekarnika. Piec 20 – 30 minut w temperaturze 200°C (termostat 6/7), aż do zarumienienia się brzegów ciasta.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ciasto francuskie z tłuszczem roślinnym zwinięte na papierze do pieczenia, bezglutenowe. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Metoda przygotowania

Ciasto wyjąć z opakowania i pozostawić na 5 minut w temperaturze pokojowej. Piekarnik rozgrzać do temperatury 200°C (termostat 6/7) na 10 minut przed pieczeniem. Umieścić ciasto razem z papierem w metalowej blaszce do pieczenia o średnicy 28 cm. Obciąć nadmiar ciasta. Udekorować według uznania i wstawić na dolnym ruszcie piekarnika. Piec 20 – 30 minut w temperaturze 200°C (termostat 6/7), aż do zarumienienia się brzegów ciasta.

Warunki przechowywania

przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w możliwie krótkim czasie. Nie spożywać przed pieczeniem.

Producent/Dystrybutor

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem