Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WM Ciasto francuskie prostokątne 230g 3564700854297

EAN: 3564700854297
Nazwa wariantu
WM Ciasto francuskie prostokątne 230g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WM Ciasto francuskie prostokątne 230g 3564700854297

3,99
Cena za kg: 17,35
0.23 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

mąka PSZENNA 51%, tłuszcze roślinne 23% (tłuszcz palmowy, olej słonecznikowy), woda, alkohol etylowy, sól, drożdże dezaktywowane, zagęszczony sok cytrynowy. Produkt może zawierać: MLEKO

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia1585 kJ (380 kcal)
Tłuszcz22 g
Kwasy nasycone11 g
Węglowodany39 g
Cukry1,2 g
Błonnik1,4 g
Białko5,7 g
Sól0,89 g

Rodzaj przechowywania

przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Zużyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu.

Środki ostrożności

Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej 1. Wyjąć ciasto z lodówki na 5 minut przed użyciem. 2. Przenieść ciasto z papierem na blaszkę. 3. Odciąć nadmiar papieru. Nakłuć ciasto widelcem. Wypełnić farszem według uznania. 4. Piec przez 30-40 minut w temperaturze 200°C (termostat 6/7). Czas pieczenia może różnić się w zależności od piekarnika i zastosowanych dodatków. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ciasto francuskie prostokątne, z tłuszczem roślinnym, gotowe do pieczenia.

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Dodatkowe informacje

44228

Metoda przygotowania

Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej 1. Wyjąć ciasto z lodówki na 5 minut przed użyciem. 2. Przenieść ciasto z papierem na blaszkę. 3. Odciąć nadmiar papieru. Nakłuć ciasto widelcem. Wypełnić farszem według uznania. 4. Piec przez 30-40 minut w temperaturze 200°C (termostat 6/7). Czas pieczenia może różnić się w zależności od piekarnika i zastosowanych dodatków. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu.

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: MLEKO.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem