Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WM CIASTO KRUCHE BIO 230g 3564707088473

EAN: 3564707088473
Nazwa wariantu
WM CIASTO KRUCHE BIO 230g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WM CIASTO KRUCHE BIO 230g 3564707088473

5,59
Cena za kg: 24,30
0.23 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

WIODĄCA MARKA

CIASTO KRUCHE 230g

W papierze do pieczenia, gotowe do wypieku.

Ekologiczne ciasto kruche w papierze do odwinięcia gotowe do wypieku.

Produkt z rolnictwa ekologicznego

Składniki

mąka PSZENNA*, margaryna roślinna* (olej palmowy*, woda, olej słonecznikowy*, sól, zagęszczony sok cytrynowy*), woda, cukier przemysłowy trzcinowy*, alkohol etylowy*, ocet jabłkowy*, sól, gluten PSZENNY*, drożdże. *Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia1680 kJ/ 402 kcal
Tłuszcz21 g
Kwasy nasycone10 g
Węglowodany44 g
Cukry3,4 g
Błonnik2,7 g
Białko5,6 g
Sól1,1 g

Zalecenia dla alergików

Zawiera; gluten z pszenicy.

Może zawierać: mleko.

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C.

Środki ostrożności

Rozgrzać piekarnik do 200°C (termostat 6/7). Wyjąć ciasto z lodówki na 10 minut przed użyciem. Ciasto rozwinąć i umieścić na blaszce do pieczenia. Nakłuć widelcem. Udekorować według uznania i piec przez 30 - 40 minut w temperaturze 200°C (termostat 6/7) w zależności od receptury.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ekologiczne ciasto kruche zwinięte na papierze do pieczenia, gotowe do wypieku.

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Dodatkowe informacje

43978

Metoda przygotowania

Rozgrzać piekarnik do 200°C (termostat 6/7). Wyjąć ciasto z lodówki na 10 minut przed użyciem. Ciasto rozwinąć i umieścić na blaszce do pieczenia. Nakłuć widelcem. Udekorować według uznania i piec przez 30 - 40 minut w temperaturze 200°C (termostat 6/7) w zależności od receptury.

Informacje dla alergików

Numer identyfikacyjny jednostki certyfikujacej: PL-EKO-09

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem