Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WIODĄCA MARKA Ciasto kruche maślane 230 g 3564700098899

EAN: 3564700098899
Nazwa wariantu
WIODĄCA MARKA Ciasto kruche maślane 230 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WIODĄCA MARKA Ciasto kruche maślane 230 g 3564700098899

5,59
Cena za kg: 24,30
0.23 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

mąka PSZENNA 60%, woda, koncentrat MASŁA 17%, alkohol etylowy, sól, zagęszczony sok cytrynowy, drożdże nieaktywne.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia 1547 kJ (369kcal)
Tłuszcz 18 g
Kwasy nasycone 10 g
Węglowodany 45 g
Cukry 1,8 g
Błonnik 1,7 g
Białko 6,0 g
Sól 0,91 g

Rodzaj przechowywania

Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Środki ostrożności

wyjąć ciasto z lodówki przed przygotowaniem. Rozgrzać piekarnik do 200°C (termostat 6/7) na 10 minut przed pieczeniem. Umieścić ciasto razem z pergaminem w blaszce do pieczenia tarty. Odciąć nadmiar papieru a następnie nakłuć widelcem. Udekorować według uznania i piec przez 25 - 35 minut. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu. Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Kruche ciasto maślane, gotowe do pieczenia, zrolowane na papierze do pieczenia. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Dodatkowe informacje

44242

Metoda przygotowania

wyjąć ciasto z lodówki przed przygotowaniem. Rozgrzać piekarnik do 200°C (termostat 6/7) na 10 minut przed pieczeniem. Umieścić ciasto razem z pergaminem w blaszce do pieczenia tarty. Odciąć nadmiar papieru a następnie nakłuć widelcem. Udekorować według uznania i piec przez 25 - 35 minut. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu. Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem