Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WM MAKARON CANNELLONI 250g 3564700680667

EAN: 3564700680667
Nazwa wariantu
WM MAKARON CANNELLONI 250g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WM MAKARON CANNELLONI 250g 3564700680667

5,49
Cena za kg: 21,96
0.25 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

semolina z PSZENICY twardej najwyższej jakości. Produkt może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA i SOJĘ.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia1552 kJ/ 366 kcal
Tłuszcz1,4 g
Kwasy nasycone0,4 g
Węglowodany74 g
Cukry2,0 g
Błonnik2,6 g
Białko13 g
Sól< 0,01 g

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w suchym i chlodnym miejscu.

Środki ostrożności

rurki cannelloni z 3 serami (porcja na 4 osoby). Składniki: 1 paczka cannelloni, 300 g sera Ricotta, 150 g sera Gorgonzola, 1 szczypta papryki espelette, 12 plastrów szynki, 1 żółtko, 2 łyżki posiekanego szczypiorku, sos beszamelowy, 3 łyżki tartego parmezanu, oliwa z oliwek. Przygotowanie: 1. Piekarnik rozgrzać do 180°C. 2. W misce wymieszaj ricottę z gorgonzolą, żółtkiem, szczypiorkiem i papryką Espelette. 3. Pokrój szynkę w cienkie paski i dodaj do mieszanki serów. 4. W misce wymieszaj beszamel z parmezanem i skrop oliwą z oliwek. Wyłóż spód zapiekanki połową sosu beszamelowego. 5. Wypełnij cannelloni farszem serowo szynkowym za pomocą małej łyżeczki lub szprycy wyposażonej w dużą dyszę. Policz 3 cannelloni na osobę. 6. Umieść cannelloni w naczyniu do zapiekania i polej resztą sosu beszamelowego. 7. Włóż do piekarnika i piecz do zarumienienia 20 do 30 minut. Podawaj na gorąco z sałatką.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Makaron – CANNELLONI – Rurki.

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Dodatkowe informacje

44088

Metoda przygotowania

rurki cannelloni z 3 serami (porcja na 4 osoby). Składniki: 1 paczka cannelloni, 300 g sera Ricotta, 150 g sera Gorgonzola, 1 szczypta papryki espelette, 12 plastrów szynki, 1 żółtko, 2 łyżki posiekanego szczypiorku, sos beszamelowy, 3 łyżki tartego parmezanu, oliwa z oliwek. Przygotowanie: 1. Piekarnik rozgrzać do 180°C. 2. W misce wymieszaj ricottę z gorgonzolą, żółtkiem, szczypiorkiem i papryką Espelette. 3. Pokrój szynkę w cienkie paski i dodaj do mieszanki serów. 4. W misce wymieszaj beszamel z parmezanem i skrop oliwą z oliwek. Wyłóż spód zapiekanki połową sosu beszamelowego. 5. Wypełnij cannelloni farszem serowo szynkowym za pomocą małej łyżeczki lub szprycy wyposażonej w dużą dyszę. Policz 3 cannelloni na osobę. 6. Umieść cannelloni w naczyniu do zapiekania i polej resztą sosu beszamelowego. 7. Włóż do piekarnika i piecz do zarumienienia 20 do 30 minut. Podawaj na gorąco z sałatką.

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA i SOJĘ.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem