Telefon

Infolinia: 32 787 87 51 (pn-so 8:00-14:00)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WM SER KOZI DO ZAPIEKANIA 12%tl. 4x25g 3564700551158

EAN: 3564700551158
Nazwa wariantu
WM SER KOZI DO ZAPIEKANIA 12%tl. 4x25g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WM SER KOZI DO ZAPIEKANIA 12%tl. 4x25g 3564700551158

7,99
Cena za kg: 79,90
0.1 kg
Data zakończenia oferty:
2024-12-15
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Panierowane serki kozie.

Składniki

SER kozi 70% (MLEKO kozie pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji kwasu MLEKOWEGO, koagulant). panierka 14,7% (mąka PSZENNA, GLUTEN PSZENNY, sól, drożdże, oliwa z oliwek), olej słonecznikowy, woda, mąka PSZENNA, sól. Produkt może zawierać: GORCZYCĘ i SOJĘ.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
1325 kJ/ 319 kcal
Tłuszcz
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
13 g
Węglowodany
13 g
w tym cukry
2,2 g
Błonnik
1,9 g
Białko
14 g
Sól
1,3 g

Rodzaj przechowywania

Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Środki ostrożności

Piekarnik: piekarnik rozgrzać do 220°C (termostat 7/8). Produkt umieścić na środkowej półce piekarnika i podgrzewać 12 minut. Patelnia: patelnię z nieprzywierającą powierzchnią rozgrzać bez tłuszczu. Smaż panierowane serki z każdej strony przez około 2 minuty na średnim ogniu.

Kraj lub miejsce pochodzenia

Wyprodukowano we Francji

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Panierowane serki kozie. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Adres producenta

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Metoda przygotowania

Piekarnik: piekarnik rozgrzać do 220°C (termostat 7/8). Produkt umieścić na środkowej półce piekarnika i podgrzewać 12 minut. Patelnia: patelnię z nieprzywierającą powierzchnią rozgrzać bez tłuszczu. Smaż panierowane serki z każdej strony przez około 2 minuty na średnim ogniu.

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: GORCZYCĘ i SOJĘ.

Warunki przechowywania

Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Producent/Dystrybutor

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem